Profielen medewerkers

Richard

Richard Moorman (1975)

Emmenaar, geboren en getogen in Zuid Oost Drenthe. Altijd een passie voor sport gehad en meerdere sporten beoefend waaronder; voetbal, judo, karate, boksen, snowboarden, fitness, ATB, wielrennen en Olympisch gewichtheffen.
Het coachen en trainen van mensen en ze hierdoor fitter, sterker, en gezonder krijgen geeft mij een zeer voldaan gevoel. Ik probeer mensen bewust te maken van het belang om regelmatig te trainen en ook de noodzaak om een beetje verstand te hebben van onze (gezonde) voeding want voeding is de basis van onze gezondheid. Door mensen wat te leren hierover kan men eenvoudiger zelf de goede keuzes maken. Maar balans moet er natuurlijk ook zijn; tijd voor ontspanning is essentieel in deze drukke, hectische tijden.

Opleidingen:

 


Ron Wever

Ron Wever (1989)

Geboren in Winschoten en sinds 2016 woonachtig in Wedde met mijn vrouw en 2 kinderen.
Ik ben sinds mijn 5’de al met sporten bezig en vind veel verschillende sporten leuk om te doen. En het verleden sporten gedaan als; voetbal, basketbal, volleybal, tennis, hardlopen en ATB-en. Momenteel vooral bezig met fitness en gewichtheffen en wanneer ik het kan bezetten op de zondagochtend een wedstrijdje voetballen. Naast sporten kan ik ook mijn energie kwijt als drummer van een rockband. 
In 2012 ben ik afgestudeerd als beweeg- en leefstijladviseur aan de Hanzehogeschool in Groningen.
Naast mijn baan bij De Sportschool ben ik ook werkzaam binnen de medische training bij een fysiotherapiepraktijk, wat de combinatie zeer leuk maakt!
Ik hou er van om met mensen bezig te zijn en te helpen bij het bereiken van hun doelen.
Graag zie ik je bij De Sportschool om ook jou te helpen jouw doel te bereiken! Ik heb er zin in!


Opleidingen:

  • Sport gezondheid, Hanzehogeschool Groningen
  • Sportmassage, Hanzehogeschool Groningen 
  • Sport en voeding
  • Fitnesstrainer 
  • Overgewicht, afslanken en leefstijl
  • Rugtriatlon
  • COPD en Diabetes
  • Gewichtheftrainer niveau 1 & 2

 

Janneke Brauckman, (1999)

Voor mijn studie ‘Pharmacy’ aan de RUG ben ik momenteel woonachtig in Groningen, maar oorspronkelijk geboren en opgeroeid in Odoornerveen. Ik ben eigenlijk altijd actief geweest in de sport: gymnastiek, turnen, paardrijden, hardlopen, fitness en sinds kort powerliften. Dit laatste train ik momenteel erg fanatiek om mij voor te bereiden op de Nederlandse Kampioenschappen in juni 2019. Krachtsport is al een lange tijd mijn passie die ik graag naar anderen over breng. Naast mijn opleiding ben ik dan ook bezig mijn papieren te halen zodat ik naast mijn praktische kennis als sporter ook gecertificeerd trainer ben. Hiervan heb ik Fitnesstrainer A al binnen, zal ik vermoedelijk rond maart 2019 mijn KNKF Powerlift Trainer behalen en vlak voor de zomer Fitnesstrainer B. Met straks ook deze papieren op zak hoop ik in de toekomst nóg beter te kunnen helpen om ieder zijn (sportieve) doelen te laten behalen!

Kirsten Scheffens (1998)

Ik woon nu sinds een paar jaar in emmen, maar ik kom nog regelmatig in mijn geboorteplaats Nieuw-Schoonebeek voor o.a. voetbal. Naast actief bezig zijn in de sportschool combineer ik dat graag met sporten in de buitenlucht.
Voordat ik begon met voetbal en fitness heb ik altijd aan turnen en hardlopen gedaan. Ik heb gemerkt hoe geschikt sport als uitlaatklep kan worden ingezet en wil dit graag ook anderen laten ervaren. Momenteel ben ik de thuisstudie Sportmassage aan het volgen en hoop ik volgend jaar weer terug op school te zitten voor de opleiding Psychomotorische therapie en Bewegingsagogie. Ik hoop mijn enthousiasme over te kunnen brengen om samen op een fijne en fanatieke manier jouw persoonlijke doelen te bereiken en je ondertussen bewust (en trots!) te laten worden van alle stappen die je al aan het zetten bent of zelfs al hebt gezet.