Profielen medewerkers

Richard

Richard Moorman, 40 jaar

Emmenaar, geboren en getogen in Zuid Oost Drenthe. Altijd een passie voor sport gehad en meerdere sporten beoefend waaronder; voetbal, judo, karate, boksen, snowboarden, fitness, ATB, wielrennen en Olympisch gewichtheffen.
Het coachen en trainen van mensen en ze hierdoor fitter, sterker, en gezonder krijgen geeft mij een zeer voldaan gevoel. Ik probeer mensen bewust te maken van het belang om regelmatig te trainen en ook de noodzaak om een beetje verstand te hebben van onze (gezonde) voeding want voeding is de basis van onze gezondheid. Door mensen wat te leren hierover kan men eenvoudiger zelf de goede keuzes maken. Maar balans moet er natuurlijk ook zijn; tijd voor ontspanning is essentieel in deze drukke, hectische tijden.

Opleidingen:

 


Ron Wever

Ron Wever, 26 jaar

Ik ben geboren in Winschoten en woon al 26 jaar in Mussel, waarvan nu 2 jaar samen met mijn vrouw.
Ik ben sinds mijn 5’de al met sporten bezig en vind veel verschillende sporten leuk om te doen. Ik heb 20 jaar gevoetbald en ik mag graag ATB-en, hardlopen en fitnessen. Naast sporten kan ik ook mijn energie kwijt als drummer van een coverband.
In 2012 ben ik afgestudeerd als beweeg- en leefstijladviseur aan de Hanzehogeschool in Groningen.
Naast mijn baan bij De Sportschool ben ik ook werkzaam binnen de medische training bij een fysiotherapiepraktijk, wat de combinatie zeer leuk maakt!
Ik hou er van om met mensen bezig te zijn en te helpen bij het bereiken van hun doelen.
Graag zie ik u bij De Sportschool om ook u te helpen uw doel te bereiken! Ik heb er zin in!


Opleidingen: