Hennie Lubbers (66)

Als hobby heb ik het actief zijn, zo fiets en wandel ik graag, doe aan hardlopen en ben daarnaast ook regelmatig te vinden op De Sportschool. Of je nou mee doet met Bootcamp, Circuittraining of gaat lopen met de loopgroep, sporten bij De Sportschool is een aanrader voor iedereen die sportief is, je word lichamelijk sterker en het  is een prima uitlaatklep tegen stress.
Bij “De Sportschool” spreekt mij de saamhorigheid en de begeleiding aan, ik ben begonnen in een circuitvorm te trainen, dat motiveerde en maakte dat ik me snel fitter voelde. Op dit moment doe ik veel Cardio en krachttraining onder super begeleiding van Richard, hij is de helikopter, ziet alles en corrigeert indien nodig.
Vanuit “De Sportschool” worden regelmatig activiteiten georganiseerd, een kerstborrel of er word een etentje besproken waar ieder lid welkom is. Wat ik persoonlijk ook mooi vind aan “De Sportschool”, is dat het zich onderscheid van de andere sportscholen door het ongedwongen sociale contact maar ook via Twitter, Facebook en de website
Ik hoop nog lang, met veel plezier aan de diverse onderdelen, deel te nemen bij  “Mijn Sportschool”.

Hennie