Lia Ottens (47)

Hallo allemaal mijn naam is Lia Ottens,

Waarom begonnen met sporten:
In 2017 heb ik eindelijk met hulp een eind aan mijn rookverslaving  kunnen maken. Ik had 33 jaar gerookt en op een blauwe maandag na nooit gesport. Om de terugval zo klein mogelijk te maken ben ik toen gestart met sporten in De Sportschool.
Ik had op de vorige locatie al eens gesport bij Richard dus voor mij was het vanzelfsprekend dat ik hier weer begon, goede begeleiding wat ik heel belangrijk vind.
In het jaar 2018 had ik een langdurige schouderblessure maar met fysio en aangepast sportschema heb ik dit alles weer opgebouwd en kan ik sinds januari 2019 weer 2 x per week fanatiek sporten zonder blessures.
Door sporten en bewust eten ben ik in 1 ½  jaar tijd 15 kg. afgevallen, conditie weer op orde en weer strakker in mijn vel. Ik ben nu 47 jaar, ik krijg wel eens reacties van niet-sporters:  “Je bent geen 20 meer dus moet je niet te veel verwachten van het resultaat”, maar ik heb bewezen dat die stelling niet klopt, ik ben tevreden en zit goed in mijn vel en kan ik het iedereen aanraden. Mijn doel is om mijn spieropbouw verder uit te breiden en de conditie kan ook altijd verbeterd worden.
Iedere overwinning is een stukje zelfvertrouwen wat je weer voor jezelf in de pocket hebt.