Mart Aalderink (33)

Mijn naam is Mart Aalderink. Vanaf mijn 16e ben ik al bezig met topsport. Ik heb jarenlang handbal in de eredivisie gespeeld met daarnaast: europacups, wk-kwalificaties met jong oranje en uiteindelijk mocht ik ook de stap naar Duistland maken. Toen ik in 2015 een jaarcontract kreeg als leerkracht in het basisonderwijs, keerde ik terug naar Nederland. Ik wilde weer in de eredivisie gaan spelen, maar na 6 weken competitie sloeg het noodlot toe. Tijdens een wedstrijd scheurde mijn binnenste meniscus en voorste kruisband. Na de meniscus operatie in 2015 zocht ik weer contact met Richard Moorman om deels bij hem te revalideren.

Richard was eerder onze krachttrainer bij mijn handbalclub en ik vond zijn trainingen altijd erg fijn en op maat. De korte lijnen tussen Lampe therapie en De Sportschool zijn ideaal en zorgen voor een goede afstemming. Sporters met een blessure worden vakkundig en erg goed begeleid.

Het was eerst de bedoeling om een kruisband operatie af te wenden, maar in februari 2016 bleek dat toch nodig te zijn. Ik heb toen besloten met John Borsboom mee te gaan trainen om fysiek sterker te worden.

Begin juli 2016 ben ik geopereerd aan mijn voorste kruisband en na wat tegenslagen blijkt nu dat mijn binnenste meniscus gescheurd is. We proberen nu, m.b.v. de korte lijntjes tussen mijn fysiotherapeut en Richard, om ervoor te zorgen dat een derde operatie niet nodig is. Doelstelling is om in augustus 2017 weer aan te sluiten bij mijn handbalteam (HV DOS), waar ik nu coach van ben.

De Sportschool is een plek waar je je thuis voelt. Waar je in een veilige, sociale omgeving kunt werken aan je doelen. De goede vakkundige begeleiding zorgt voor trainingen gericht op jouw wensen en er zijn altijd mensen om je heen die bereid zijn je te helpen of om met je te praten. Dus waar wacht je nog op? We zien je in DE Sportschool!

Mart