Rowdy Prins (22)

Ik ben Rowdy Prins.

Toen ik in 2016 aangenomen werd als gitarist bij de feestband Melrose werd ik eindelijk echt muzikant. Ik had eindelijk van mijn hobby mijn werk gemaakt. Echter ontdekte ik al snel dat het niet alleen maar muziek maken is. Op jonge leeftijd heb ik aan verschillende (vecht)sporten gedaan, maar de laatste jaren draaide mijn hele leven alleen om de muziek. Mijn conditie was zo goed als nihil. Nu kwamen daar met deze band talloze optredens tot diep in de nacht, weinig slaap, elk optreden drie uur lang springen en een hele berg patat bij.

Nadat ik zes maanden bij de band speelde besloot ik om me eens te gaan oriënteren op een sportschool. Puur om wat aan mijn conditie te werken en hopelijk wat meer energie te krijgen. Om vijf uur s'ochtends terugrijden van mijn optredens bleek een behoorlijke opgave te worden. Zodoende ben ik gaan zoeken en kwam ik bij De Sportschool uit. Na een korte introductie voelde ik mij direct om mijn gemak.
Ondanks dat ik al jaren niks sportiefs meer gedaan had kon ik direct onder goede begeleiding aan de slag. Ik begon het steeds leuker te vinden en begon fanatiek drie keer per week te sporten. Mijn trainingsschema's werden echt op mijn wensen aangepast en ik kreeg een fijne combinatie tussen cardio en krachttraining.

Nu zijn we onderhand een jaar verder. Die drie keer per week heb ik goed vol gehouden, en ik merk gigantische verschillen met daarvoor. Ik kan mijn werk gewoon veel beter uitvoeren, heb meer energie en ik voel me gewoon veel gezonder. Mede door de goede sfeer en de goede begeleiding sport ik hier nu met heel veel plezier, en ik ben zeker van plan dat nog heel lang vol te houden!